Mød konsulenterne

Vi er seks engagerede konsulenter hos Tonus

Pernille Mørup, Direktør

Pernille-Mørup

Jeg har i de sidste 20 år i samarbejde med en lang række danske virksomheder implementeret forandringsprocesser i forhold til det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Jeg har stor erfaring med at afholde kurser og workshops om stressforebyggelse og mindfulness, og derudover er stresscoaching et af mine specialer. Mine klienter findes bl.a. inden for medicinalbranchen, fagforeninger, ministerier, finanssektoren og advokat- og revisionsbranchen – alt sammen brancher, hvor der bliver krævet meget af den enkelte.

Min hovedinteresse er menneskets evne til at navigere og udvikle sig i et ofte meget fortravlet arbejds- og privatliv. Min professionelle motivation er at inspirere det enkelte individ til at leve et for dem autentisk liv. Min stil er på en gang empatisk, handlingsorienteret og støttende på en varm og engageret måde.

Jeg er uddannet Psykomotorisk Terapeut. Jeg har videreuddannet mig til Life- & Business Coach fra Manning Inspire, Stressvejleder fra Center for Stress og Mindfulnessinstruktør Pro fra Charlotte Mandrup. Af internationale uddannelser kan nævnes Certified Integrative Coach Professional fra The Ford Institute California og Mindfulness Instruktør hos Jon Kabat-Zinn, University of Massachusetts Medical School.

Jeg holder foredrag, coacher og underviser i ergonomi, mindfulness og stress. APV og fokusgruppeinterview er også nogle af mine kerneområder.

Berit Runge

Berit Runge

Berit er uddannet Psykomotorisk Terapeut og har arbejdet i Tonus i 10 år.

Hendes kerneområde er arbejdet som ergonomiskkonsulent, og hun giver desuden behandling i afspænding og Triggerpunktsterapi på arbejdspladserne.

Berit underviser også i ergonomi. Berits stil er grundig og empatisk.

Berit Pedersen

Berit Pedersen

Arbejder som behandler for os, Berit er uddannet Psykomotorisk Terapeut.

Ud over afspændingsbehandling tilbyder Berit Fysiurgisk massage, Triggerpunktsterapi og wellness behandlinger.

Laura Marie Søegaard

Laura Marie Søegaard

Arbejder som behandler for os, Laura er uddannet Psykomotorisk Terapeut.

Lauras tilbyder afspændingsbehandlinger og er specialist i hovedpiner og afstressning.

Maj-Britt Espenhain Billekop

Maj-Britt Espenhain Billekop

Arbejder som behandler for os, Maj-Britt er uddannet Psykomotorisk Terapeut.

Ud over afspændingsbehandling kan hun tilbyde Kranio-Sakral behandling, Tui Na Kinesisk massage, Rebozo massage og en special behandlingsform for gravide.

Lise Nyboe

Lise Nyboe

Arbejder også som behandler for os, Lise er uddannet Psykomotorisk Terapeut. Lise kan derudover tilbyde almindelig massage og Zone terapi.

Lise er derudover uddannet Mindfulness Instruktør.